Categories
Uncategorized

NGF:n palkinto lupaavalle gerontologian tutkijalle

Yleiset ehdot

Gerontologian 23. kongressissa Tampereella jaetaan toisen kerran NGF-palkinto lupaavalle gerontologian tutkijalle.

Palkinto on tarkoitettu yhden pohjoismaan tutkijalle. Tampereen kongressissa palkinto jaetaan hakijalle seuraavan pohjoismaisen gerontologian kongressin isäntämaasta eli Norjasta (Oslo, 2018). Näin ollen vain norjalaiset ehdokkaat ovat tällä kertaa mukana.

Ehdotettu ehdokas ei saa olla johtavassa asemassa, mutta hänen tulisi mieluiten suorittaa tohtorintutkinto. NGF:n jäsenyhdistys voi asettaa ehdokkaan palkinnon saajaksi. Argumentointi ja CV tulee seurata. Suoria hakemuksia ei oteta vastaan. Nimitys ja kaikki asiaankuuluvat tiedot lähetetään NGF:n presidentille.

Tuomaristo koostuu kolmesta NGF:n puheenjohtajasta sekä nykyisen ja seuraavan kongressin tieteellisten komiteoiden puheenjohtajista. Palkittu saa 20 000 kruunua ja pitää luennon kongressin aikana järjestettävässä seremoniassa Palkittu ei maksa ilmoittautumismaksua 23. kongressissa.

NGF maksaa kongressin aikaiset matkakulut (säästössä, jos lennolla) ja majoituskulut. Norjalaisten ehdokkaiden nimitykset tulee lähettää sähköisesti NGF:n puheenjohtajalle viimeistään 14.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *