Muu ohjelma

Esikongressikierros Mäntän taidemuseoihin sunnuntaina 19.6

Katso suomalaisen taiteen kultakauden mestariteokset, kuten Akseli Gallen-Kallela ja Helene Schjerfbeck, 1600-luvun hollantilaisia ​​ja italialaisia ​​teoksia, Claude Monnet’n Heinäsuovasta ilta-auringossa ja uusi arvostettu modernin taiteen paviljonki; kaikki tämä syrjäisessä pikkukaupungissa, joka kasvoi Serlachiuksen perheen perustaman paperitehtaan ympärille. Nauti herkullinen lounas kahden vuoden kokin johtamassa ravintolassa.

Sauna-ilta

Sunnuntaina tervetuliaisvastaanoton jälkeen sinulla on mahdollisuus nauttia aidosta suomalaisesta saunasta järven rannalla. Erilliset saunaosastot miehille ja naisille. Mahdollisuus uida, ota uimapuku mukaan. Kuljetus tarjolla.

Kongressin illallinen

Tapaa vanhat ja uudet ystäväsi upealla illallisella, jossa on myös viihdeohjelmaa.

Mitä muuta Tampereella voi tehdä?

Jos sinulla on vapaa-aikaa Tampereella, kannattaa käydä Amurin työväenasuntomuseossa, http://www.museokortteli.fi/fi/ viihtyisässä kahvilassa tai nähdä Tampere ylhäältä Näsinneulan näkötornista tai Vanhempi Pyynikin näkötorni, josta on näkymät myös kuuluisalle Pispalan kaupunginosalle kahden suuren järven, Näsijärven ja Pyhäjärven, välisellä harjulla. Pyynikin tornissa myydään myös suosittuja suomalaisia ​​munkkeja. Yksi Tampereen ehdottomista nähtävyyksistä on Tammelan kauppatori vain kahden korttelin päässä Tampere-talosta. Siellä alkuperäiset tamperelaiset kokoontuvat yhteen, ostavat vihanneksiaan ja syövät lounaaksi palan kuuluisaa ”mustamakkaraa”. Mutta älä unohda 110 vuotta vanhaa kauppahallia kaupungin keskustassa.

Lisätietoja Tampereesta osoitteessa http://visittampere.fi/