Majoitus

Tee hotellivarauksesi online-ilmoittautumislomakkeella (joita ylläpitää TAVI Congress Bureau), jotta voit hyötyä kongressin erikoishinnoista.

Kaikki hinnat ovat per huone per yö ja sisältävät aamiaisen sekä ALV:n. Hotellivarauksesi takaamiseksi on maksettava etukäteen yhden yön huonehinnan suuruinen takuumaksu sekä ilmoittautumismaksu. Takuumaksu välitetään hotellille ja se vähennetään lopullisesta hotellilaskustasi uloskirjautumisen yhteydessä.

Jos jaat kahden hengen huoneen, muistathan merkitä ilmoittautumislomakkeeseen sen henkilön nimen, jonka kanssa jaat huoneen. Vain yksi henkilö tekee varauksen ja maksaa takuumaksun. Peruutus- ja hyvitysehdot Hotellivakuusmaksua ei palauteta, jos peruutus tehdään 16.3.2016 jälkeen. Mahdolliset peruutukset tai muutokset varauksiin tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse tai faksilla.

Katso peruutus- ja hyvityskäytännöt kohdassa Rekisteröityminen. Mikäli hotellivarauksen peruutus tai muutos vastaanotetaan 16.3.2016 mennessä, hotellivakuus palautetaan lukuun ottamatta 30 euron käsittelymaksua. Hotellivarausta ei palauteta klo 16 jälkeen tulleista peruutuksista tai muutoksista. Maaliskuu 2016. Huomaa, että saapumatta jättäminen ei tarkoita peruutusta. Jos asiakas ei saavu paikalle, rekisteröintimaksua tai hotellivakuusmaksua ei palauteta.